9D-luokan Start Up -seikkailu

“Hei skidit te olette mun reviirillä. Yleensä tällaisessä tapauksessa mun miehet olisivat hoidelleet teidät päiviltä, mutta mulla onkin teille tehtävää. Jos henki on teille minkään arvoinen, teette niinkuin pyydetään.”

9D-luokka joutui tiistaina 8.12.2015 Teurastamon alueella majailevan kuvitteellisen gagsterin Ali Kaapisen piinaamaksi. Lopuksi oppilaat kuitenkin saivat kerättyä riittävän määrän todisteita ja rosvo saatiin kiipeliin.

Ali Kaapinen kuuluu Teurastamon Gansteri –nimisen mobiilipelin henkilögalleriaan. Peli on osa pilottihanketta, jolla Helsingin opetusvirasto etsii uusi tapoja kehittää yrittäjyys-teemaan liittyviä oppimistapoja. Yhteiskumppanina hankkeessa on Lentävä Liitutaulu Oy, jonka Seppo-alustalle peli on rakennettu. Pelin suunnitteluryhmään kuuluivat Outi Cavén-Pöysä ja Merja Staudinger Helmi liiketalousopistosta, Teppo Manninen Vallilan ala-asteelta ja Esa Rantamo Taivallahden peruskoulusta.

Teurastamon alueen Start Up –yritykset ja yrittäjyyden monet näkökulmat tulivat oppilaille pelin avulla tutuiksi. Lopuksi Merja Staudinger kertoi Helmi liiketalousopiston tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja yrittäjyysopinnoista.

Lisää aiheesta:

https://www.liiketalousopisto.fi/web/portfolio/yrittajyytta-peliin-yhteishaku-lisahaku-merkonomi-matkailuvirkailija/

https://www.liiketalousopisto.fi/web/portfolio/eraana-paivana-yrittajyys-kampuksella/

http://teurastamo.com/events/teurastamon-gangsteri-pelipaiva/

Riku Alkio Lentävä Liitutaulu Oy:stä ja opo Esa Rantamo ohjastavat peliä alkuun.
Riku Alkio Lentävä Liitutaulu Oy:stä ja opo Esa Rantamo ohjastavat peliä alkuun.
Saippuakauppias on pelastettu!
Saippuakauppias on pelastettu!
Jäätelömainos tekeillä.
Työhakemus toimittajaksi tekeillä.

Teurastamo