Megazonea ja seinäkiipeilyä talviliikuntapäivänä 26.2.

Megazone

Megazone oli liikuntapäivän yksi vaihtoehdoista, joihin mennä. Siinä on kolme joukkuetta: vihreä, punainen ja sininen. Joukkueiden tarkoituksena on tuhota vastustajajoukkueen tukikohta. Se piti tuhota ampumalla. Pelissä käytetään eräänlaista laserasetta ja liivejä, jotka sammuvat, jos niihin osuu. Toiminnot palaavat 4-8 sekunnin kuluttua. Jos osut rintapanssariin: 200 pistettä, selkäpanssariin: 100 pistettä tai olkapäähän: 50 pistettä. Lopussa on pistejako ammutuista pisteistä pelaajanimen perusteella.

Mielestäni Megazone oli hauskaa. Pelialue oli hyvin sokkeloinen, mikä oli hyvä asia. Tiettyjä asioita voisi parantaa. Esimerkiksi asetta pitäisi voida käyttää yhdellä kädellä. Myös se että juokseminen on kiellettyä, kaikkihan siellä juoksivat, eikä se muuttanut mitenkään pelin kulkua.

Aseita voisi olla enemmän, esimerkiksi pistooli tai vastaava. Pelaaja voisi valita sitten haluamansa. Hyviä puolia oli kuitenkin enemmän. Minulle tuli yllätyksenä sen liikuntapuoli, olin nimittäin sen jälkeen ihan poikki.  Aseella oli helppo tähdätä ja osua, mikä teki sen aloittelijalle helpommaksi.

Kokonaisuutena se oli erittäin hauskaa ja tulisin uudestaankin.

– Aarne 6A

Seinäkiipeily

Megazonea ennen oli kuitenkin seinäkiipeily.

Seinäkiipeily ja Megazone tulivat samassa paketissa liikuntapäivänä. Melkein koko 6A-luokka meni seinäkiipeilemään, lukuun ottaen minä.

Seinäkiipeilyssä oli ideana kiivetä seinää pitkin mahdollisimman korkealle. Seinissä oli kuitenkin koloja ja muhkuroita, jotka tekivät seinäkiipeilyn mahdollisimman helpoksi. Me kaikki olimme kuitenkin sen verran amatöörejä, että me emme menneet todella korkeisiin seiniin. Itse kiipesin kuusi seinää kokonaan ylös asti. Seinäkiipeily Ruoholahdessa, Salmisaaren Liikuntakeskuksessa (samassa paikassa missä Megazone on) oli todella hauskaa. Muidenkin mielestä Megazone ja seinäkiipeily olivat yllättävän hauskoja aktiviteetteja.

– Mikael 6A