Marrasmarkkinat 25.11.12

Marrasmarkkinoilla oli paljon väkeä. Meillä oli marrasmarkkinoilla oma pöytä jossa myimme tuotteita. Me myimme omenahilloa, tulitikkuaskeja, pipareita/piparitaloja ja kuivakakkuja. Marrasmarkkinoilla oli iloinen tunnelma. Kaikki myivät jotain kivaa. Minulla oli hauskaa. Minä myös söin joulutorttuja.

 Laura 3A

Meidän luokka on 3a. Me myytiin pipareita, villasukkia, tulitikkuja, tuikkuja, hilloa, kuivakakkua ja keksejä. Marrasmarkkinoilla oli kivaa. Me myytiin koko pöytä tyhjäksi. Ja kauppa kävi hyvin.Siellä oli kivaa koska siellä oli paljon tekemistä. Siellä oli hirveän paljon ihmisiä. Siellä oli hyvä kahvila.

Dan 3A

Meidän luokka on 3A. Me myytiin vähän kaikkea sälää. Meidän luokka sai vähän yli 400€. Kauppa kävi hyvin, ja pöytä myytin tyhjäksi. Siellä oli kivaa ja paljon tekemistä. Siellä oli kamalasti ihmisiä, ja hyvä kahvila.    

Henri 3a

Marrasmarkkinoilla oli monta pöytää, jotka olivat aivan kukkurroillaan myytäviä pipareita, joulukoristeita, käsitöitä ja kaikenlaista muuta hauskaa. Luokkamme pöydässä myytiin itsetehtyjä pehmolelumatoja jotka oli kudottu ja täytetty herneillä, mutakakkuja, tiikerikakkuja, villasukkia, hamahelmimangneetteja ja hienosti koristeltuja pipareita. Kaikki oli tehty itse. Siellä oli todella hauskaa!

Ella 4a